Cosul de cumparaturi
este gol
Bine ai venit !  Autentificare clienti  |  Creare cont client
Anunțuri :
  • Pentru Proiecte Europene: Daca aveti Proiecte Europene pentru toamna anului 2022 va rugam sa faceti rezervare soiuri si specii pana la data de 01.08.2021. Va multumim!
Catalog de produse
Atentionare
Pentru a fi siguri ca beneficiati de calitatea de top a produselor pepinierei Csaba Aiud va sfatuim sa cumparati aceste produse direct de la noi, fie online prin intermediul acestui site web, fie comandand produsele prin telefon la unul din numerele de telefon prezentate pe site. Nu ne asumam raspunderea pentru produsele pe care le achizitionati de la terti care pretind ca ar proveni de la Pepiniera Csaba Aiud.

Costurile de transport sunt suportate de clienti.

Va multumim pentru intelegere si asteptam comenzile dvs.
Coșul de cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol
Urmăriți-ne pe Facebook
meri ionagold  set 10 buc
Portaltoi MM106

Meri Ionagold - Set 10 buc

Fructe mari, sferice, foarte aromate si zemoase
Cod produs:  Mar-Ing-Set-10
Informatii stoc:  Stoc 0
120.00 Lei / set 10Detalii produs

Anotimp: Toamna

Caracteristicile fructului: marime mare (220-250 g), forma sferica. Pulpa galbuie, foarte zemoasa, aromata, cu gust foarte bun. Culoarea de baza este verde, acoperita 30-45 % cu un rosu deschis.

Caracteristicile pomului: Vigoarea este mare. Coroana este aplatizata, rara. Ramurile de rod au tendinta de e fi pendente. De obicei dintr-o inflorescenta ramane un singur fruct.

Maturitate de consum: se recolteaza in octombrie. Dupa o depozitare de 1-2 luni se poate consuma. In functie de calitatea depozitului, calitatea se pastreaza timp de 4-10 luni.


Site web creat de Coral Design Cluj