Cosul de cumparaturi
este gol
Bine ai venit !  Autentificare clienti  |  Creare cont client
Anunțuri :
  • ~~~ Important: Asiguran transport GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1.000 lei!
  • ~~~ OFERTA SECIALA! : La cantitati mai mari de 10 pomi din acelasi sortiment adaugati in cos "Set de 10 bucati" pentru a beneficia de preturi reduse
Catalog de produse
Atentionare
Pentru a fi siguri ca beneficiati de calitatea de top a produselor pepinierei Csaba Aiud va sfatuim sa cumparati aceste produse direct de la noi, fie online prin intermediul acestui site web, fie comandand produsele prin telefon la unul din numerele de telefon prezentate pe site. Nu ne asumam raspunderea pentru produsele pe care le achizitionati de la terti care pretind ca ar proveni de la Pepiniera Csaba Aiud.

Costurile de transport sunt suportate de clienti.

Va multumim pentru intelegere si asteptam comenzile dvs.
Coșul de cumpărături
Cosul de cumparaturi este gol
Urmăriți-ne pe Facebook
peri monica

Peri Monica

Cod produs: Par-Mon-Cal-1
Informatii stoc:  In Stoc ( stoc suficient )
15.00 Lei / buc.
120.00 Lei / Set 10 bucati
Preturile sunt valabile pentru comenzile efectuate cu ridicare de la sediul firmei.

Va rugam sa ne contactati pentru detalii privind costurile de transport prin curier.!



Detalii produs

 Caracteristici pom:

  • soi obtinut la I.C.P.P Pitești-Mărăcineni, din încrucișarea soiurilor Santa Maria și Principe di Gonzaga, omologat în 1994.
  • pomul are vigoare mijlocie, rodește pe țepușe și burse și fructifică începând cu anul 4 după plantare.
  • are afinitate bună cu gutuiul. 
  • înflorește simultan cu soiul Napoca.
  • soiul este autosteril și necesită polenizatori.
  • prezintă rezistență bună la rapăn și toleranță la arsura bacteriană și Psylla

Caracteristici fruct:

  • fructul este piriform alungit, cu fructe de 160-180g în medie, dar ating și peste 200-250g, de culoare verde-gălbui acoperită cu roșu aprins la coacere, pe 10-30% din suprafața fructului.
  • pulpa este albă, de tip crocant, suculentă, iar la coacerea definitivă devine fondantă.
  •  se pastreaza la beci 90 zile

Perioada de maturare: sfârșit de septembrie - început de octombrie

Polenizatori: Napoca, Williams

 


Site web creat de Coral Design Cluj